SPA Medical Tratamentul cu plasmă îmbogățită cu plachete (PRP)

Injectarea plasmei îmbogățită cu plachete (prp) constă în folosirea unui țesut propriu (sângele) pentru regenerarea și reîntinerirea pielii de la nivelul feței, gâtului, decolteului și dosului mâinilor. Poate să fie utilizată și în tratamentul căderii părului și pentru rejuvenarea regiunii genitale feminine.

Este o procedura sigură deoarece folosește un țesut natural (sângele), eliminându-se astfel riscul de apariție a alergiilor sau a altor reacții din partea organismului.

Procedura presupune recoltarea sangelui prin metoda obișnuită, urmată de separarea și concentrarea prin centrifugare a plachetelor (cunoscute și sub denumirea de trombocite) și apoi injectarea în zona pe care dorim sa o tratăm.

Rezultatele sunt vizibile la 2-3 luni de la tratament, pielea căpătând un aspect strălucitor, cu îmbunătățirea tonusului, texturii și hidratării acesteia. Tratamentul se poate repeta ori de câte ori este nevoie.

Dr. Angelica Banu este recunoscută pentru consultațiile detaliate pe care le oferă. Pentru mai multe informații despre Tratamentul cu plasmă îmbogățită cu plachete (PRP) vă puteți programa pentru o consultație aici sau la telefon 0723 337 979.

Dr. Angelica Banu


Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

"Chirurgia estetică îmi oferă satisfacția de a-mi vedea pacienții arătând și simțindu-se bine în propria piele. Este un mare privilegiu pentru mine să fiu martora modificărilor fizice și psihice prin care aceştia trec."

Află mai mult

Programează o consultație