SPA Medical Botox

Știați că injectarea toxinei botulinice vă poate ajuta să nu mai arătați obosit, trist sau supărat?

Pentru a înțelege cum acționează toxina botulinică este important să știți cum se formează ridurile. Ridurile de la coada ochilor “laba gâștii”, cele dintre sprâncene sau cele orizontale de la nivelul frunții se datorează mișcărilor faciale repetate (zâmbetul, încruntarea sprâncenelor, mirarea) efectuate pe parcursul vieții.

Toxina botulinică este o substanță care relaxează temporar mușchii implicați în mișcările feței. În urma tratamentului ridurile vor dispărea sau se vor ameliora, iar fața va avea un aspect odihnit.

Botoxul poate fi injectat în urmatoarele zone:

  • între sprâncene;
  • la colțul extern al ochilor;
  • pentru tratamentul ridurilor orizontale de la nivelul frunții.

Pentru rezultate superioare, injectarea toxinei botulinice se poate asocia cu injectarea de acid hialuronic pentru refacerea volumului pierdut odată cu înaintarea în vârstă.

Dr. Angelica Banu este recunoscută pentru consultațiile detaliate pe care le oferă. Pentru mai multe informații despre Botox vă puteți programa pentru o consultație aici sau la telefon 0723 337 979.

Dr. Angelica Banu


Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

"Chirurgia estetică îmi oferă satisfacția de a-mi vedea pacienții arătând și simțindu-se bine în propria piele. Este un mare privilegiu pentru mine să fiu martora modificărilor fizice și psihice prin care aceştia trec."

Află mai mult

Programează o consultație