SPA Medical Acidul hialuronic

Vă doriți să arătați mai tânără, dar nu sunteți încă pregătită pentru o intervenție chirurgicală? Tratamentul cu acid hialuronic reprezintă în cazuri selectate o alternativă viabilă la intervenția chirurgicală.

După o analiză facială atentă, cu ajutorul acidului hialuronic se poate reface volumul pierdut de la nivelul frunții, tâmplelor, pomeților, șanțurilor dintre nas si colțurile gurii, buzelor, bărbiei și se pot corecta cearcănele.

Procedura este rapidă si ușoară. Dupa injectare poate să apară o ușoară înroșire, umflare sau învinețire la nivelul zonei injectate. Aceste efecte secundare sunt de scurtă durată și pot fi mascate cu ajutorul machiajului. Contactați-ne dacă aceste efecte durează peste o săptămână sau dacă apar alte efecte secundare.

Rezultatele sunt vizibile imediat. Efectul se menține până la un an și depinde de mai mulți factori: vârsta, zona injectată, cantitatea de substanță injectată și nu în ultimul rând de stilul de viață. Pentru menținerea rezultatului, tratamentul se poate repeta fără riscuri, chiar dacă acidul hialuronic nu s-a resorbit complet.

Dr. Angelica Banu este recunoscută pentru consultațiile detaliate pe care le oferă. Pentru mai multe informații despre Acidul hialuronic vă puteți programa pentru o consultație aici sau la telefon 0723 337 979.

Dr. Angelica Banu


Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

"Chirurgia estetică îmi oferă satisfacția de a-mi vedea pacienții arătând și simțindu-se bine în propria piele. Este un mare privilegiu pentru mine să fiu martora modificărilor fizice și psihice prin care aceştia trec."

Află mai mult

Programează o consultație