Estetică facială Corecția urechilor decolate (Otoplastia)

Urechile decolate reprezintă cea mai frecventă afecțiune congenitală a urechii externe care afectează aproximativ 5% din populație. Prezența acestei afecțiuni are consecințe atât fizice cât și psihice asupra copiilor și adulților.

Corecția urechilor decolate sau otoplastia este intervenția chirurgicală cu ajutorul căreia se repoziționează pavilioanele auriculare care sunt prea depărtate de cap. Scopul este acela de a obține un aspect natural, în armonie cu restul feței.

Intervenția chirurgicală se efectuează cel mai adesea in copilărie (între 5 și 7 ani), dar poate fi făcută și la vârsta adultă. Cicatricile nu sunt vizibile deoarece sunt plasate in spatele urechilor.

După operație este recomandată purtarea unei banderole timp de cel puțin o săptămână.

Dr. Angelica Banu este recunoscută pentru consultațiile detaliate pe care le oferă. Pentru mai multe informații despre Corecția urechilor decolate (Otoplastia) vă puteți programa pentru o consultație aici sau la telefon 0723 337 979.

Dr. Angelica Banu


Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

"Chirurgia estetică îmi oferă satisfacția de a-mi vedea pacienții arătând și simțindu-se bine în propria piele. Este un mare privilegiu pentru mine să fiu martora modificărilor fizice și psihice prin care aceştia trec."

Află mai mult

Programează o consultație