Estetică corporală Reducția mamară

Reducția mamară este indicată pacientelor cu sâni mari care prezintă dureri ale spatelui, postură defectuoasă, leziuni ale pielii la nivelul șanțului de sub sâni (inframamar) și la nivelul umerilor. Aceste din urmă leziuni sunt datorate bretelelor de la sutien. În plus, aceste paciente nu pot participa la activitați fizice și au adesea complexe de inferioritate legate de aspectul sânilor.

Intervenția de reducție a sânilor presupune repoziționarea complexului areolo-mamelonar și îndepărtarea excesului de piele și țesut glandular de la nivelul părții inferioare a sânilor. Ca urmare, sânii vor deveni proporționali cu restul corpului.

Recuperarea postoperatorie:

  • operația se desfășoară sub anestezie generală;
  • veți pleca acasă a doua zi după operație;
  • perioada de repaus recomandată este de 1-2 săptămâni;
  • vă veti puteți relua activitățile obișnuite la 3 săptămâni postoperator, iar pe cele sportive la 6 săptămâni;
  • edemul postoperator va dispărea în aproximativ 6 luni și veți putea să vă bucurați de noul aspect al sânilor dumneavoastră.

Dr. Angelica Banu este recunoscută pentru consultațiile detaliate pe care le oferă. Pentru mai multe informații despre Reducția mamară vă puteți programa pentru o consultație aici sau la telefon 0723 337 979.

Dr. Angelica Banu


Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

"Chirurgia estetică îmi oferă satisfacția de a-mi vedea pacienții arătând și simțindu-se bine în propria piele. Este un mare privilegiu pentru mine să fiu martora modificărilor fizice și psihice prin care aceştia trec."

Află mai mult

Programează o consultație