Estetică corporală Mărirea sânilor prin injectare de grăsime

Injectarea de grăsime la nivelul sânilor sau transferul autolog de grăsime este o modalitate de mărire a sânilor folosind grăsimea proprie. Ca urmare, sânii vor avea un aspect și o consistență identice cu a sânilor naturali. Mărirea sânilor prin injectare de grăsime este indicată pacientelor care își doresc o creștere în volum a acestora, dar se tem de efectele adverse ale augmentării mamare cu ajutorul unui implant.

Procedura este relativ simplă, grăsimea este lipoaspirată din zonele unde este prezentă în exces, este spălată de resturile de sânge și de alte țesuturi cu ajutorul unui sistem special, și ulterior injectată la nivelul sânilor prin intermediul unor incizii foarte mici.

Avantajul acestei proceduri este acela că folosește un țesut propriu (grăsimea), în consecință, riscul de respingere sau de apariție a altor reacții adverse este redus.

Injectarea de grăsime la nivelul sânilor poate fi folosită și in augmentarea mamară cu implant sau în liftingul mamar pentru îmbunătățirea rezultatelor. Cu ajutorul injectării de grăsime pot fi corectate diferențele de volum, sânii devenind astfel simetrici, iar decolteul capătă un aspect mai atractiv.

Dr. Angelica Banu este recunoscută pentru consultațiile detaliate pe care le oferă. Pentru mai multe informații despre Mărirea sânilor prin injectare de grăsime vă puteți programa pentru o consultație aici sau la telefon 0723 337 979.

Dr. Angelica Banu


Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

"Chirurgia estetică îmi oferă satisfacția de a-mi vedea pacienții arătând și simțindu-se bine în propria piele. Este un mare privilegiu pentru mine să fiu martora modificărilor fizice și psihice prin care aceştia trec."

Află mai mult

Programează o consultație