Estetică corporală Lipoaspirația

Vă deranjează depozite de grăsime rezistente la exercițiul fizic și la alimentația corectă? În acest caz, lipoaspirația vă poate ajuta să dobândiți un corp zvelt și tonifiat prin îndepartarea permanentă a depozitelor nedorite de grăsime de la nivelul abdomenului, șoldurilor, feselor, coapselor, genunchilor, gambelor, brațelor și feței.

Lipoaspirația se poate efectua sub anestezie regională sau generală, în funcție de zona tratată. Într-o primă etapă se injectează o soluție de infiltrat care pregătește grăsimea pentru lipoaspirație, reduce săngerarea și durerea postoperatorie. În cea de-a doua etapă, cu ajutorul canulei de lipoaspirație se aspiră grăsimea din zona tratată prin mișcări de 'du-te vino'.

Lipoaspirația îndepartează grăsimea nedorită, nu și excesul de piele. În consecință, cei mai buni candidați pentru lipoaspirație sunt pacienții cu o bună elasticitate a pielii. De asemenea, sunteți un bun candidat pentru lipoaspirație dacă aveți așteptări realiste și nu considerați lipoaspirația ca pe o metodă de scădere în greutate.

Recuperarea postoperatorie:

  • repaus timp de 1-2 săptămâni;
  • evitarea activităților fizice intense timp de 2-4 săptămâni;
  • purtarea unor costume compresive timp de 3-6 săptămâni;
  • efectuarea masajului de drenaj limfatic pentru reducerea mai rapidă a edemului postoperator.

Dr. Angelica Banu este recunoscută pentru consultațiile detaliate pe care le oferă. Pentru mai multe informații despre Lipoaspirația vă puteți programa pentru o consultație aici sau la telefon 0723 337 979.

Dr. Angelica Banu


Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

"Chirurgia estetică îmi oferă satisfacția de a-mi vedea pacienții arătând și simțindu-se bine în propria piele. Este un mare privilegiu pentru mine să fiu martora modificărilor fizice și psihice prin care aceştia trec."

Află mai mult

Programează o consultație