Dr. Angelica Banu Despre mine

Chirurgia estetică îmi oferă satisfacția de a-mi vedea pacienții arătând și simțindu-se bine în propria piele. Este un mare privilegiu pentru mine să fiu martora modificărilor fizice și psihice prin care aceştia trec.

Sunt medic specialist chirurgie plastică cu experiență de 10 ani în domeniul chirurgiei și al medicinei estetice. Am absolvit Facultatea de Medicină "Victor Papilian" din Sibiu, iar pasiunea pentru frumos și atenția pentru detaliu m-au determinat să urmez specialitatea de chirurgie plastică. După terminarea rezidențiatului am ales să-mi completez pregătirea în sfera chirurgiei estetice în cadrul unei burse la Akademikliniken în Stockholm sub îndrumarea profesorului Per Heden, unul dintre liderii mondiali în domeniul chirurgiei sânului.

Vă aștept să ne cunoaștem și să parcurgem împreună drumul care duce la obținerea unor rezultate naturale și de durată.

De ce ați alege să deveniți pacienta/pacientul meu? Pe parcursul pregătirii ca și specialist în chirurgie plastică am învățat că pe lângă respectarea principiilor de bază, în această specialitate sunt importante creativitatea și inspirația de a realiza ceva unic pentru fiecare pacient în parte.

Deoarece sprijinirea celor mai puțin favorizați de soartă este o cauză importantă pentru mine, am ales să devin voluntar pentru MagiCamp, asociație non-guvernamentală care ajută copiii bolnavi de cancer și familiile acestora.

Dr. Angelica Banu

Sunt membra a

Asociația Chirurgilor Plasticieni din România
Colegiul Medicilor București
Medici fără Frontiere

Dr. Angelica Banu


Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

"Chirurgia estetică îmi oferă satisfacția de a-mi vedea pacienții arătând și simțindu-se bine în propria piele. Este un mare privilegiu pentru mine să fiu martora modificărilor fizice și psihice prin care aceştia trec."

Programează o consultație