Știați că sucul de morcovi vă poate ajuta în procesul de vindecare după intervențiile chirugicale estetice?

Sucurile de legume preparate în casă reprezintă varinte sănătoase pentru perioada de recuperare după intervențiile chirurgicale estetice. Câteodată este greu să alegeți din multitudinea de variante posibile. De aceea, m-am gândit să vă recomand o rețetă de suc de morcovi. De ce sucul de morcovi? Morcovii au un conținut ridicat de betacaroten, pigmentul de culoare portocaliu-roșiatică care are rol antioxidant și care odată ajuns în organism se tranformă în vitamina A. După intervențiile chirurgicale, vitamina A ajută la vindecarea de calitate a inciziilor. În plus, vă crește și nivelul de enegie.

INGREDIENTE:

– o legătură de pătrunjel;
– 2 mere Granny Smith tăiate în sferturi;
– 6 morcovi.

MOD DE PREPARARE:

Mixați pătrunjelul împreună cu partea groasă a morcovilor și cu un măr. Adăugați apoi restul de morcovi și celălalt măr. Puteți să consumați sucul ca atare sau strecurat.


Sper să vă bucurați din plin de acest suc care vă asigura vindecarea de calitate după intervenția chirurgicală!


3 beneficii mai puțin cunoscute ale măririi sânilor cu implant

Mărirea sânilor cu implant nu vă schimbă doar forma corpului, ci și calitatea vieții! În timp ce modificările fizice sunt vizibile imediat după intervenția chirurgicală, cele psihice apar la câteva luni de la operație. Studiile efectuate au arătat că aceste beneficii sunt reale și că schimbarea care apare după augmentarea mamară nu este doar una fizică.

Iată care sunt cele 3 beneficii neașteptate după augmentarea mamară:

CREȘTEREA ÎNCREDERII ÎN PROPRIA PERSOANĂ

În general, după intervenția de augmentare mamară, doamnele își schimbă percepția asupra sânilor lor și implicit asupra întregului corp. Odată cu dispariția complexului legat de aspectul sânilor, crește și încrederea în propria persoană.

Mărirea sânilor cu implant ajută și la corectarea problemelor legate de imaginea pe care o avem despre propriul corp. Pentru femeile cu sâni mici (condiție denumită micromastie) sau cu sâni asimetrici ca formă sau volum, augmentarea mamară corect efectuată, are un impact major în îmbunătățirea relației cu propriul corp.

Creșterea încrederii în sine și a atractivității are beneficii și asupra vieții de zi cu zi. O femeie încrezătoare are relații de calitate, și în plus, o stare de sănătate mai bună. Numeroase studii au arătat că există o legătură directă între încrederea în sine și starea de sănătate.

ÎMBUNĂTĂȚIREA VIEȚII SEXUALE

Un studiu efectuat de Universitatea din Florida arată îmbunătățirea calității vieții sexuale la pacientele care au beneficiat de augmentare mamară. Acest lucru se datorază mai multor factori. Pe de o parte, după mărirea sânilor cu implant femeile se simt mai atractive și, ca urmare sunt mai încrezătoare în dormitor. Pe de altă parte, partenerii lor de viață le găsesc mult mai seducătoare. În plus, doamnele care prezentau complexe de inferioritate legate de aspectul sânilor, după operație se simt mult mai confortabil în propriul corp și, în consecință beneficiază de experințe sexuale mai satisfăcătoare.

ÎMBUNĂTĂȚIREA STILULUI VESTIMENTAR

Modificarea aspectului bustului vă va permite să purtați hainele în care nu vă simțeați confortabil înainte de operație. Veți putea purta haine mulate sau cu decolteu în formă de „V”. Prin creșterea volumului sânilor, hainele se vor așeza mai bine pe dumneavoastră.

Implantul mamar vă va ajuta să obțineți un corp mai bine proporționat. Este cazul doamnelor cu șolduri mari și sâni mici, care vor avea un real beneficiu în obținerea unui corp proporționat după operația de mărire a sânilor cu implant.

Vă deranjează transpirația excesivă? Botoxul vă poate ajuta în acest caz

Transpirația excesivă sau hiperhidroza este o problemă care afectează un procent important din populație, poate duce la scăderea respectului de sine, la izolare socio-profesională sau anxietate.

În situația în care antiperspirantele obișnuite nu reușesc să reducă transpirația excesivă, soluția o reprezintă injectarea botoxului. Botoxul este cunoscut în general pentru eficiența sa în tratamentul ridurilor de expresie, dar poate fi folosit cu succes și în cazul transpirației excesive.

În cazul tratării ridurilor, botoxul acționează prin paralizarea mușchilor mimicii. În hiperhidroză, botoxul blochează transmiterea impulsului nervos care declanșează producerea transpirației la nivelul glandelor sudoripare. Durata tratamentului este de până la 6 luni.

Transpirația este un proces împortant la nivelul corpului uman, deoarece cu ajutorul ei se realizează termoreglarea. Cu toate acestea, injectarea botoxului pentru reducerea transpirației excesive pe zone mici ale corpului (ex. axile), nu are efecte dăunătoare.

Atât femeile cât și bărbații pot beneficia de tratamentul cu botox pentru diminuarea transpirației excesive.

5 mituri despre unghiile de la mâini demontate și 3 secrete despre cum puteți avea mâini frumoase

5 MITURI DESPRE UNGHIILE MÂINILOR DEMONTATE:

Problemele de sănătate de la nivelul unghiilor mâinilor sunt cel mai adesea ignorate datorită lipsei de informație. Veți fi surprinse să aflați că există numeroase mituri în ceea ce privește unghiile. Vă propun să demitizăm cinci dintre cele mai frecvente.

mitul #1: Punctele albe de pe suprafața unghiilor se datorează lipsei de calciu.

De fapt, aceste puncte albe sunt rezultatul unor accidentări la nivelul unghiilor. Deficitul de minerale cauzează rar apariția acestor puncte albe.

Sfat: Folosiți mănuși atunci când tocați legumele sau fructele sau în timpul altor activități în care este posibil să vă accidentați.

mitul #2: Trebuie să le permiteți unghiilor să „respire.

Unghiile primesc aportul de oxigen prin intermediul vaselor de sânge de la nivelul patului unghial.

Sfat: Rugați-vă manichiurista să vă răsfețe cu un masaj la nivelul unghiilor pentru creșterea aportului de oxigen.

mitul #3: Cuticulele trebuie tăiate.

Cuticulele au un rol important în protejarea unghiilor împotriva bacteriilor. Ca urmare, nu este recomandat să le tăiați.

Sfat: Informați-vă manichiurista despre preferința dumneavoastră vizavi de cuticule. Există alte metode prin care cuticulele pot fi îngrijite.

mitul #4: În timpul efectuării manichiurii unghiile trebuie introduse într-un bol cu apă caldă.

Deși înmuierea unghiilor este o soluție, manichiura uscată este recomandată mai ales în timpul iernii, deoarece introducerea mâinilor în apă caldă poate să accentueze deshidratarea pielii.

Sfat: Dacă aveți nevoie de o manichiură rapidă, nu este necesară introducerea maîinilor în apă caldă. Dacă optați totuși pentru această variantă, hidratați-vă pielea înaintea și la finalul procedurii.

mitul #5: Puteți să păstrați oja pe unghii oricât de mult timp doriți.

Oja de culoare închisă păstrată pentru mult timp pe suprafața unghiilor duce la îngălbenirea acestora.

Sfat; Optați pentru ojă de culoare deschisă sau pentru manichiura franțuzească, în cazul în care doriți să păstrați oja mai mult timp.

3 SECRETE PENTRU MÂINI FRUMOASE:

a. Folosiți cremă de mâini hidratantă și cremă de protecție solară (în special cele pe bază de zinc sau dioxid de titaniu).

Unul dintre motivele pentru care mâinile prezintă semne precoce de îmbătrânire se datorează faptului că uităm să aplicăm crema de protecție solară și la nivelul lor. Sau dacă o aplicăm dimineața, uităm să o reaplicăm după ce ne-am spălat pe mâini. Obișnuiți-vă să aplicați crema de protecție solară și la nivelul mâinilor pe tot parcursul zilei.

b. Apelați la tratamente de rejuvenare a pielii dosului mâinilor (laser sau peeling chimic).

Dacă prezentați riduri fine sau pete pigmentare la nivelul dosului mâinilor, trebuie să știți că puteți apela la procedurile de rejuvenare care se aplică în general la nivelul feței. Pentru pete puteți urma tratamente cu IPL, în timp ce peeling-ul chimic vă ajută la reîntinerirea aspectului pielii.

c. Puteți recurge la injectarea de grăsime sau a unui filler pe baza de hidroxiapatită de calciu pentru refacerea volumului pierdut de la nivelul dosului mâinilor.

În cazul în care ați început să pierdeți volum de la nivelul dosului mâinilor, iar tendoanele și venele sunt foarte vizibile, puteți opta pentru injectarea unui filler pe baza de hidroxiapatită de calciu care va reface volumul pierdut și va reduce aspectul ridurilor fine.

O altă opțiune pentru refacerea volumului pierdut de la nivelul dosului mâinilor, o reprezintă injectarea de grăsime proprie sub forma de nanofatgraft (particule foarte mici de grăsime) care prin celulele stem pe care le conțin îmbunătățesc aspectul pielii și asigură rezultate de lungă durată.

Știați că propria grăsime poate fi folosită pentru mărirea sânilor?

Augmentarea sânilor prin injectare de grăsime: o opțiune pentru mărirea sânilor dumneavoastră!

Vă doriți o mărire a sânilor și în același timp să scăpați de grăsimea nedorită? Puteți obține acest lucru prin injectarea la nivelul sânilor a grăsimii lipoaspirate din zonelor unde se află în exces. Este o procedură mai puțin invazivă decât mărirea sânilor cu implant, care în plus, conferă sânilor un aspect natural.

Cum se realizează?

Mai întâi, grăsimea este lipoaspirată de la nivelul zonelor unde se află în exces – șolduri, fața internă a coapselor, genunchi sau abdomenul inferior – este apoi prelucrată pentru îndepărtarea resturilor de țesuturi și de sânge, și ulterior este injectată la nivelul sânilor.

În general, grăsimea se injectează în partea superioară și centrală a sânilor, precum și la nivelul decolteului. Trebuie însă să știți că procedura se adaptează nevoilor fiecărei paciente în parte.

Sunteți o bună candidată pentru mărirea sânilor prin injectare de grăsime?

Pot apela la această metodă toate doamnele care au sânii puțin lăsați, precum și cele care îsi doresc o creștere moderată de volum a acestora. Dacă vă doriți ca sânii dumneavoastră să-și redobândească aspect natural dinainte de naștere sau de pierderea în greutate, atunci augmentarea mamară prin injectare de grăsime este soluția ideală.

Mai mult, prin această procedură este îndepărtată grăsimea rezistentă la dietă și la exercițiile fizice. Nimic nu poate fi mai plăcut decât să obțineți sânii pe care vi i-ați dorit și în același timp să scăpați de depozitele nedorite de grăsime!

Ce trebuie să știți înaintea unei intervenții chirurgicale estetice

Cu două săptămâni înainte de intervenția chirurgicală nu luați medicamente sau preparate pe bază de plante care cresc riscul de sângerare sau influențează anestezia (Aspirina; antiinflamatoare nesteroidiene: Diclofenac, Ibuprofen, Indometacin, Ketonal, Ketorol, Naproxen; vitamina E; anticoagulante; ghimbir; usturoi; preparate pe bază de plante, în special cele care conțin Ginkgo Biloba; ceai verde).

Dacă intervenția chirurgicală va avea loc sub anestezie generală sau anestezie intravenoasă, nu mâncați și nu beți lichide cu 6-8 ore înainte.

Dacă suferiți de afecțiuni cronice (ex. boli de inimă, hipertensiune arterială, etc.) care presupun administrarea unor medicamente, continuați să le luați, dar cu o cantitate mică de apă.

Dacă sunteți fumătoare/fumător este obligatoriu să renunțați la fumat cu cel puțin o lună înaintea intervenției chirurgicale.

Cu o seară înainte și în dimineața intervenției chirurgicale faceți duș cu un săpun antibacterian.

Spălați-vă pe dinți, curățați-vă limba și clătiți-vă gura cu apă de gură.

Purtați îmbrăcăminte lejeră și încălțăminte care este ușor de scos.

Nu aplicați nici un produs pe piele (cremă hidratantă, machiaj, ojă, parfum, spray de păr).

Nu purtați bijuterii.

Aveți nevoie de cineva care să vă însoțească acasă și să stea cu dumneavoastră cel puțin 24-48 de ore după intervenție.

Informați-vă medicul despre orice problemă sau dorință specială pe care o aveți.